söndag 9 december 2012

Andra advent

Star Wars är på TV jag tänkte passa på att slänga in ett litet inlägg på min blogg.

Idag har Jackis och jag varit och hälsat på vår älskade Magnus på sjukhuset. Jackis har ju inte sett röken av pappa på över en vecka nu och har naturligtvis undrat vart sjuttan han tagit vägen. Det är himla gulliga sköterskor på intensiven som tyckte att det gick jättebra att Jackis fick följa med på ett besök.
Han var lite nervös när vi gick i korridoren och mumlade något om "dumma pappa" och när vi kom till Magnus rum och han inte kunde se pappa utan bara en massa okända människor överallt blev han jätteledsen. Men sedan fick han höra pappas röst och blev både glad och blyg på en och samma gång.
Det var väldigt positivt för både far och son att äntligen få träffas!

Magnus är väldigt trött och medtagen och orkade inte med ett så långt besök idag. Men han är positiv och börjar få tillbaka aptiten igen vilket ju är ett steg i rätt riktning. Det hela är väldigt segt men det verkar ändå som att det är på väg att vända nu. Håll tummarna!!

Efter besöket gick vi hem till mamma för lite god söndagsmiddag. Storebror var snäll och körde oss hem, så nu sitter vi här mätta och nöjda och funderar på om det är dags för en glass eller två...

May The Force Be With You dear husband! <3





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar