torsdag 4 april 2013

En heldag på djurparken...

I förmiddags promenerade junior och jag iväg till djurparken där vi mötte upp mamma Alshag.
Klart men ganska kallt väder och en lång kö in för att förnya sitt Lejonkort var som bäddat för en trilsk plutt som skulle göra allt som han inte fick. Men det gick faktiskt jättebra och trots köande i närmare en halvtimme var pluttis på ett strålande humör när vi väl kom in i parken.

Som Boråsare är det lätt att bli lite bortskämd när man har Djurparken runt husknuten. Man har ju liksom varit där ett antal gånger under sina 36 år och det är sig ganska så likt från år till år. Men det är faktiskt ett riktigt bra ställe att besöka. Särskilt med barn. En bra blandning av djur, matställen och lekplatser. Tummen upp!

Av någon "konstig" anledning tyckte Jack att pingvinerna var det skojigaste som fanns på hela bygget. Till och med mycket skojigare än den röda traktorn.
De var inne i sitt lilla pingvinhus och simmade omkring i en uppvärmd bassäng bakom en tjock glasruta. Pluttis kunde knappt slita sig därifrån och tyckte det var både vansinnigt skojigt och lite läskigt när de kom nära. En av fåglarna blev väldigt fascinerad av Jackens lego x-wing och följde den som om han var fastlimmad på rutan.
Efter 16000 steg i stegräknaren satt det mycket fint med en lunch på McDonalds!!











Inga kommentarer:

Skicka en kommentar