onsdag 15 januari 2014

Kväll

Nu är det kvällen och hela den lediga onsdagen har gått. Har ju visserligen inte varit på jobbet ännu denna veckan. Men lediga onsdagar är ändå bra dagar!
Skruttis har inga nya utslag, energin har varit tiptop idag och matlusten enorm. Så imorgon blir det dagis och jobb som vanligt.

Pluttis har haft fullt upp idag. Trots att vi "bara" varit hemma hela dagen. I förmiddags trillade han nedför den stege som står i hans nya rum (som vi använt till renovering de senaste dagarna...) Naturligtvis ska pluttrik upp och klättra i den när inte mor ser på. Resultatet blev ont i sidan och mycket gråt av en förskräckt plutt.

När Magnus kom hem från jobbet tidigare ikväll lade pluttrik ena handen på den heta spisplatta som jag precis använt för att koka tévatten på. Han har aldrig varit särskilt klåfingrig och detta har aldrig någonsin tidigare varit i närheten av att hända, så jag blev lika förvånad och rädd som han. Resultatet blev två brännblåsor i ena handflatan. Attans battans! Vi som tänkt att vi varit lyckligt lottade med en försiktig son. Där ser man hur nära "olyckan" kan vara framme...



- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar