lördag 13 september 2014

Lördag

Trötta och förkylda familjen sov länge idag och lämnade inte hemmets lugna vrå förns närmare 12-tiden. (Ganska sent för att vara oss... Faktiskt...)

De hade lovat sol, lättastackmoln och c:a 20 grader varmt på radion. Det var inte riktigt sant visade det sig, så jag frös ganska mycket ganska snart efter vi cyklat iväg. Inte bra för förkylning och halsont precis... 

Men men, första stopp var Fjärdingsparken. Mor och far ville klättra i den stora klätterställningen. Knåddisbåddis var inte lika med på noterna och parkerade sig ganska snart i cykeln igen och vägrade flytta på sig. 

Next stop: Brämhult och Magnus jobb. Mission: skruva isär makens kontorsmöbler. Han ska få nya i nästa vecka. Mycket skruvande, bärande och kånkande. Det är tur att det finns en uppsjö av snurrstolar och stora lagerytor på Helag att sysselsätta junior med under tiden. 

Sedan handla mat, cykla hem, tända grillen, hindra en viss 5-åring att kasta ner halva bohaget från balkongen, käka, läsa böcker, krascha i soffan, leta efter något bra att titta på ikväll, studsmattehoppning...
Och nu: söva trilsk 5-åring för att sedan hinna med att titta på Netflixserien en stund innan man somnar i soffan...

En bra, men trött lördag... 

Hej bacillhöst!! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar