lördag 9 augusti 2014

Det blir inte alltid som man tänkt sig...

Idag gick vi upp tidigt tidigt och gjorde oss i ordning för att åka till Göteborg. Planen var att ta med lille Lucas ut på skojigheter medans hans föräldrar gjorde andra saker. Vi skulle bl.a. besöka Alfons Åbergs Kulturhus och kanske till och med åka Paddanbåtarna om humöret på båda små knattar (Lucas och knåddisbåddis ) tillät detta. 
Men tji fick vi! När Magnus backade ut bilen från garaget droppade det bensin i massor från undersidan av skrället. Så istället för äventyr i Götet, blev det en förmiddag hos BMW-mästaren Vasse i Viskafors för Magnus och en cykeltur med mormor för Jacken och mig. 
Med Cargobike lastad med en liten knåddisbådd och ett olivträd (från Cramers på Knalleland) väcker man onekligen uppmärksamhet och munterhet hos många när man far gatorna fram här i stan. Många leenden och glada tillrop blir det, vilket ju i o f s är väldigt trevligt. Man är definivt  inte anonym på denna farkost! 

När Magnus kom hem vid två-tiden var vi vrålhungriga! Ingen av oss hade lust att laga någon mat, så det blev buffé på Springrolls istället. Trevligt och prisvärt! 

Nu: regn och spikmatta. Ryggen är fortfarande en mardröm...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar