lördag 23 augusti 2014

Lördag

Igår var Magnus på Kick Off med jobbet i Tranås över natten. Detta innebar mor och son fredagsmys, och tanken var McDonalds, lekplats, film, chips och mys i massor. Sedan när pluttis somnat hade jag planerat att plocka fram färger och sätta mig att måla med ett glas vin. Verkligheten blev visserligen ett besök på McDonalds. (Där Jacken var jätteduktig och väntade snällt vid ett bord trots den långa kön. )
Men det ösregnade så det var bara till att glömma lekplatsen. När vi kom hem alldeles sjöblöta och frusna var det mysigt att krypa in under filten för en stunds mys. Även chips och Blixten (Cars-filmen) hanns med en stund. 
Sedan blev vi sååååååå tröttaaaaaaaa! Vid 19-tiden var knåddisbåddis otröstligt shitvadjagärskittrött-ledsen. Även jag kände ungefär likadant efter lång jobbevecka och simhallsbesök. Så det var inte annat att göra än att raskt krångla på pyamasarna. Vid 19:30 tuppade knåddisbåddis av och en kvart senare snarkade även jag. Sedan sov vi hela natten. Så det var väll antagligen väldigt behövligt... 
Jaja, idag kom maken hem i alla fall efter gårdagens baluns. 
Regnet har fortsatt att skvala ner så vi har liksom inte gjort så mycket mer än att vara hemma, käka potatisplättar, leka och vila bort förkylning och huvudvärk. Ganska så najs! 
Just det... Vi har provat att ta fram lillfisens cykel ur garaget. Sedan en incident förra sommaren då det gick lite för fort i en nedförsbacke har han vägrat att cykla på den. Idag gick han med på att sitta på cykeln i alla fall. Alltid något! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar