lördag 4 maj 2013

Lördag

Äntligen börjar magen kännas bättre och även jag har, med hjälp av en allergitablett, kunnat njuta av det härliga vårvädret idag.
I förmiddags: sagostund hos Anki och glass i Stadsparken med Bella och Mathias. Sedan lite "Lindatid" för mig själv då make och son fikade hos farmor. En cykeltur till Knalleland blev en ganska dyr historia då nya växter inhandlades till både balkong och vardagsrum. Men snyggt blev det!
Sedan var det dags för favvomiddan: vitlöksspäckad fläskfilé med rostad potatis, sötpotatis och morötter.

Under tiden som vi käkade middag passade Jansson på att trilla ner från balkongen och försvinna. Efter c:à en timma av god mat och en ovanlig tystnad började vi fundera på vart den lilla kattfisen egentligen tagit vägen. Inget tiggande vid bordet och inget hoppande på ryggar gjorde liksom att känslan av att något fattades infann sig ganska snabbt. Efter ett grundligt genomsökande av lägenheten utan att hitta henne var det liksom bara att snöra på sig skorna och bege oss ut för att leta. Som tur är, är Jansson en ganska feg katt när det kommer till kritan så hon satt och kurade under en stege in till ena husväggen. Antagligen tyckte hon att de skräniga måsarna var väldigt läskiga... För hoppningsvis är hon lite mer försiktig med balkongräcket fram över... Fiskatten!

Till Jackens stora lycka kom Rebecka och hennes storebror utspringandes på gården för att leka. Pluttis älskar att busa och kramas med Rebecka och var överlycklig när de lekte "kast med x-wing". Riktigt skoj att se!

Nu: Popcorn och saft!











Inga kommentarer:

Skicka en kommentar