lördag 26 juli 2014

Hemresan igår...

Hemresan från Vadstena igår var mycket trevlig, men också väldigt, väldigt varm. Efter att vi lämnade Alvastra klosterruin strax efter 10:00 i nästan +30 grader värme parkerade vi i Gränna och tog en mycket skön och svalkande båttur över till Visingsö. Där hägrade glass och svalkande bad i några timmar. Vätterns klara vatten är verkligen fantastiskt! 
Jackis älskar att åka båt så det var inga större problem att locka honom till returfärjan trots att han nog hellre skulle spenderat dygnets alla timmar i vattnet om han bara fick. 
När vi kom tillbaka till Gränna igen var det en än mer tryckande hetta. Så våra planer att ta dagen som den kommer och anlända till Borås framåt kvällningen började suddas ut mer och mer. Att åka bil långt på en av sommarens varmaste dagar är verkligen ingen hit. 
Men vi hann med en promenad i Dunkehallas trappor och en glass i Stadsparken i Jönköping innan vi plågade oss de 10 milen på R40 innan vi kom hem igen. Gud vad det var skönt att öppna dörren till en sval och fräsch lägenhet efter denna pärs! Som tur var är Jack världens bästa unge att ha med på resor. Han älskar att åka bil och var lika kvittrande glad hela vägen. Älskade unge!
 Alvastra

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar