lördag 24 augusti 2013

2 dagar...

Från att ha gått från pigg och semesterutvilad till halvtrött, till förkyldtrött, till sketatrött efter att ha jobbat i dryga två veckor, har jag nu landat någonstans mellan lördagsmystrött och "helt slut" efter att ha cyklat upp för alla backar till Ryssby Klint. Tur att det blir enkel grillmat idag med vanliga enkla kokta potatisar till.

Därför har det också blivit lite si och så med bloggandet det sista. Men här kommer i alla fall en rafflande bildkavalkad från de senaste två dagarna:



Igår blev det, istället för sushi på balkongen, fredagsmys på Paolo's nere i stan. Maken var allmänt fredagsförvirrad, men glad...



Jacken gillade apelsindrickat såpass mycket att han hällde hälften på tröjan för att ta med sig hem...



Mamman: Joho, du ska VISST vara med på bild!
Sonen: Nääääj! Ge mig en glass!!!

Ja, typ så var det...



En panter på jakt... Jansson var på hugget på fredagskvällen.



Idag fick vi hjärnsläpp och cyklade uppför alla jäkla backarna till Ryssby Klint. Mathias och Bella var också med, vilket ju var trevligt. Här har vi precis klivit av cyklarna. Ja jäklar...



Fikaaaa!!



"Men vi ska bara gå nära kanten och titta lite..." Yeah right! No way, José! Och allt det där...

Hemvägen genom skogen nedför Rya Åsar var ju en upplevelse. Inget jag rekommenderar med en vagn bak på cykeln. Bromsen på Magnus cykel gick sönder och det var en jäkla tur att Mathias, som är gympalärare, var med. Han cyklade ner för backen en bit i taget med Bella bak på. Sedan joggade han upp för samma backe för att agera bromskloss för cykelvagnen som satt bak på Magnus cykel, samtidigt som jag fick baxa ner min egen. Vår hjälte för dagen!



Väl hemma blev det grill och soft i soffan...
Vi gillar't!

-Linda

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar