onsdag 7 augusti 2013

Världens bästa Jack!

De senaste dagarna har vi inte hittat på så värst mycket. Magnus har börjat jobba och vi har mest hållt oss hemmavid. Förutom en trip till Hofsnäs i måndags med mooor, en tur till doktorn med mina öron, en högljudd hårklippning på balkongen och diverse turer ner till stan och till Annelundsparken.
2013 års semester är slut på tisdag i nästa vecka. Detta känns (som oftast...) vemodigt och aningens ångestfyllt. Inte så mycket på grund av jobbet (ett mycket bra jobb i sina bästa stunder) utan mer på grund av att sommaren är slut. Detta är nog mer tydligt denna fantastiska sommar där ledigheten har varit väldigt välbehövlig särskilt för mig efter en jobbig och stressig vinter/vår. Både på grund av jobb och annat.
Men mest jobbigt är det på grund av Jack. Jackis har haft en sketabra (ursäkta ordvalet) sommar utvecklingsmässigt sett och gjort stora framsteg på både det ena och det andra. Där ser man att lille plutt, mer än kanske någon av oss andra, mår mycket bra av lugn och ro omkring sig. Utan den stress som det kan innebära att vistas på dagis.
Nu går Jack på en avdelning med mycket bra personal. Men barngruppen är alldeles hopplöst för stor. Detta påverkar otroligt mycket. Negativt. Man blir ibland (ganska ofta) förskräckt över hur de som bestämmer tänker när det gäller barnomsorg. (Och äldreomsorg...)




Ovanstående bild är i och för sig från igår, men vi hade verkligen en mysig avslutning på dagen idag, pluttefajsen och jag. Vi tog en cykeltur till Annelundsparken och satt större delen av besöket på den stora gungan och sjöng Jacks favoritsånger och hittade på nya texter till dessa. Han är verkligen busbra på detta! Där satt vi och gungade ända tills båda två började bli lite sjösjuka...
-Linda

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar