onsdag 10 juli 2013

Jansson och jag...

... ligger i soffan och väntar på art fotbollen ska börja på TV:n.



Men hon är inte mycket till sällskap för hon ligger bara och snarkar hela tiden. Magnus nattar Jack på ovanvåningen. Pluttis däremot verkar ha långt till sömn denna kväll. Jag blir nog ensam framför matchen...



Igår var mor och storebror på besök här i Falkenberg. Som vanligt var det igenmulet och småhuttrigt när de kom. Det slår liksom aldrig fel. Lite småsura på vädergudarna åkte vi istället för att sola på stranden (som utlovats...), till Ullared för att hämta våran bil. Bildoktorn ringde nämligen på morgonen och sa att den var frisk och färdig. Hurra! Mamma och jag fick även en liten tur in på GeKås, vilket resulterade i två tröjor till mig och två shorts till Magnus. Och ett pussel. Till oss. Ännu mer hurra!



Ullared, vi gillar't!

Trots den molniga förmiddagen, hann vi ändå med en tur till stranden när vi kom tillbaka från Ullared. Solen hade brutit igenom och värmen kom tillbaka. Vi hann även med en tur till pizzerian innan det var dags för mor och bror att fara tillbaka till Borås.



Gårdagskvällen ägnades åt ett dopp i det blå. Jackfisen ville som vanligt inte gå upp utan låg i blöt i närmare 40 minuter. Men sedan blev han sugen på glass. Då följde han glatt med till stugan.

En bra dag!

-Linda

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar