måndag 29 juli 2013

Vilken sommar!

Nu har vi varit hemma i Borås igen i några dagar, efter drygt en veckas äventyr på sydligare breddgrader. Och sommarvärmen den bara fortsätter. När vi var ute på promenad vid 18-tiden visade temperaturen på +27 grader. Helt otroligt! Detta måste ju vara den bästa sommaren i Sverige på bra länge!

Vi kom hem igen i lördags efter ett stopp på vägen i Falkenberg över natten. Sedan har tiden gått åt till pyssel hemma, hämta Jansson som varit på en veckas semester hos mor, en cykeltur till Almenäs. Och lite ont i magen på det. Semestermage på hemmaplan? Men nu är det ganska så lugnt!



Blötdjuret Jackis älskade att svalka av sig i Öresjö. Vattnet var dock förvånande kallt efter den senaste tidens värmebölja. Jag tyckte det var jobbigt att doppa fötterna, men Jacken låg naturligtvis i tills han såg ut som ett russin.



Efter middagen tog vi en promenad och hamnade på Utbult & Borneby. Glass till junior och öl till mor och far. Mycket gott i skuggan!



Annelundsparken






För Jackis har det ibland varit lite svårt att komma underfund med hur man ska kunna få ihop både armar och ben till att göra vissa saker koordinerat. Men nu verkar mycket ha klickat till, på många olika plan, och idag klättrade han helt plötsligt upp, helt själv, för en av klätterställningarna i Annelundsparken. Bara så där. Som om det var den mest naturliga saken i världen. Mor och far jublade högt!

-Linda

Location:Berzeliigatan,Borås,Sverige

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar